fbpx Skip to content

Completează Declarația Unică cu veniturile din tranzacționarea de Criptomonede!

Înregistrează-te în portalul nostru online unde poți completa simplu și rapid Declarația unică pentru venituri obținute din criptomonede, de la fiecare portal cu care lucrezi!


Poți sincroniza prin API sau poți importa fișierele .csv cu tranzacțiile tale în pachete de import de 5, 10, 20, 35 sau peste 35 fișiere.

Ai obținut în 2023 venituri din criptomonede de mai multe tipuri și prin mai multe portaluri?

Nu știi să calculezi profitul obținut ca să îl poți declara prin Declarația Unică până pe 25 mai 2024?

Nu ai depus încă Declarația unică la ANAF și ți se pare complicată structura ei?

Persoanele fizice care obţin câştiguri din bitcoin şi alte monede digitale trebuie să plătească impozit 10% din diferenţa pozitivă dintre preţul de vânzare şi preţul de achiziţie, inclusiv costurile directe aferente tranzacţiei. O particularitate a legislaţiei fiscale arată că anumite câştiguri din bitcoin şi alte criptomonede nu sunt impozitate (platforma noastră ține cont de toate detaliile legale).

Constribuția de Asigurări Sociale de Sănătate (C.A.S.S.): Dacă suma veniturilor din transferul de monedă virtuală din anul 2023 depășește 18.000, 36.000 su 72.000 lei, aplicația va calcula CASS în suma de 1.800, 3.600 sau 7.200 lei.
Constribuția de Asigurări Sociale (C.A.S. – Pensie): Veniturile din transferul de moneda virtuală nu generează obligația plății C.A.S.

Câştigul sub nivelul de 200 lei per tranzacţie nu se impozitează, cu condiţia ca totalul câştigurilor într-un an fiscal să nu depăşească suma de 600 de lei. Ești dator cu impozit dacă ai cumpărat criptomonede în anii trecuți? Datorezi impozit pentru vânzarea de criptomonede efectuată în anul anterior, chiar dacă ai cumparat criptomonedele în anii anteriori.

UTILIZAREA CARDURILOR DE PLĂȚI EMISE DE EXCHANGE-URI (BINANCE, CRYPTO.COM, ETC.) PRIN INTERMEDIUL VISA SAU MASTERCARD

Utilizarea unui card emis de un exchange împreună cu VISA sau Mastercard în vederea efectuării unei plăți la un comerciant care nu acceptă decât fiat presupune, în fapt, două operațiuni:

  1. În funcție de setările realizate în cadrul Exchange-ului, acesta va vinde, la cursul SPOT al monedei respective din momentul inițierii plății, atâta criptomonedă cât să acopere nevoia de fiat, și
  2. Va plati comerciantului suma în fiat (dacă moneda primită la schimb și cea așteptată de comerciant nu sunt similare, mai apare o operațiune de schimb similară cu cele realizate de bănci în cazul unei plăți cu cardul în altă moneda.

Ce este important este să observăm că operațiunea de la punctul 1, vânzarea unei criptomonede, este o operațiune care generează obligația de luare în calcul operațiunii în vederea stabilirii obligației de plată a veniturilor obținute prin tranzacțiile cu criptomonede și declararea lor prin Declarația unică a anului următor.

Asa cum s-a putut observa în ultima perioadă, există o serie de acțiuni ale exchange-urilor de a se asigura că își cunosc bine clienții (așa-numitul KYC – Know Your Customer). Acest lucru se întamplă în mod cert din cauza presiunii autorităților ca exchange-urile să adere cât se poate de mult la legislația împotriva spălării banilor și a faudei. Astfel, este de presupus ca organisme de cooperare internațională au/vor avea acces la datele oferite de exchange-uri despre tranzacții și beneficiari iar România este cu siguranță parte a acestora.

Cum declari câștigul și când trebuie să plătești impozitul?

Câștigul din criptomonede trebuie declarat prin intermediul declarației unice. Până la dată de 25 mai 2024 ai obligația să declari câștigurile realizare din vânzarea de criptomonede în anul 2023 și să plătești impozitul aferent. 

Cum calculez profitul din tranzacții – prețul de cumpărare/ vânzare?

Păstrează dovadă transferului de bani sau a plății cu cardul către exchange. Păstrează dovada ordinelor de cumpărare și vânzare astfel cum acestea apar în exchange-ul cu care ai lucrat. Păstrează dovadă tuturor tranzacțiilor. Păstrează dovada vânzării criptomonedelor și a încasării banilor în contul tău bancar.

Recomandăm să ai întreaga evidență în cazul unui control al organelor fiscale. Poți să nu declari câștigurile din criptomonede? Autoritățile fiscale pot solicită informații privind tranzacțiile tale cu criptomonede la fel cum se pot obține informații despre sumele de bani care intră și ies din conturile tale bancare. Îți recomandăm să îți declari câștigurile și să plătești impozitul pentru a evita penalități, dobânzi ulterioare sau chiar și un dosar penal.

Avem deja dezvoltate sau în lucru module de import ale fișierelor de import pe care le primești de la cele mai populare platforme de tranzacționare sau, de curând, chiar conectări cu API cu cîteva exchange-uri (urmează și altele).

Astfel, putem face noi acest calcul pentru tine, ca să fii sigur că declari sumele corecte.

Vezi mai jos detalii despre conectarea API sau importul de fișiere.

Cum completezi declarația unica pentru acest tip de venit?

Urmează cei 4 pași de mai jos pentru a accesa portalul nostru și a obține declarațiile de care ai nevoie în timp util și fără alte complicații.

Atenție!
Nu te costă nimic să iți faci cont, să completezi tot ce e nevoie, să validezi formatul cu tool-ul oficial și să vezi declarația. Plătești numai dacă iți place și descarci declarația imediat.

Cum funcționează?

Dacă ești persoana care are obligația depunerii:

  • introduci datele tale de identificare, sumele corespunzătoare fiecărei platforme pe portalul nostru și vei putea descărca un fișier .PDF validat, gata de încărcat în SPV sau cu care poți merge la ghișeul ANAF;
  • dacă ai și alte tipuri de venituri pe care le ai de declarat (din chirii, dividende, tranzacții cu acțiuni, etc.), poți adăuga orice altă secțiune și le consolidăm noi în declarația finală;

Dacă vrei, vei putea reveni oricând pentru a modifica datele și să faci/rectifici declarația pe parcursul anului, pentru noi tipuri de venituri care generează obligația depunerii Declarației unice în termen de 30 zile de la data producerii evenimentului (de la semnarea contractului de chirie, de exemplu).

cum-declaram-veniturile-cu-declaratia-unica

Care sunt pașii de urmat?

Transferul de Criptomonede

1. Te înregistrezi gratuit în platforma noastră

Primul pas este să te înregistrezi în aplicația noastră. Datele introduse vor rămâne stocate în siguranță pe serverele noastre.

Transferul de Criptomonede

2. Completezi rapid datele

Alegi toate tipurile de venituri pe care le ai de declarat. Ai de ales venituri dinActivități independenteDividendeAcțiuniCriptomonedeChirii (cu management de contracte), Drepturi de proprietate intelectuală.

Platforma calculează obligațiile în timp real.

Transferul de Criptomonede

3. Vizualizezi Declarația validată, plătești numai dacă îți place.

Platforma validează datele introduse folosind un tool de la ANAF iar tu vei vedea declarația ta, completată în format .pdf. Dacă dorești să o descarci trebuie să plătești suma menționată în pasul ulterior. Plata se face în siguranță printr-un procesator de plăți integrat (Libra Pay).

Transferul de Criptomonede

4. Descarci declarația

Acum că ai obținut declarația simplu și rapid, o poți trimite către ANAF.

Care sunt beneficiile portalului pentru declarația unică?

Așa cum spune și motto-ul nostru, portalul nostru te ajută să generezi declarația unică pentru venituri din transferul de criptomonede simplu și rapid.

Practic

Platforma noastră este ușor de folosit de pe Desktop și chiar de pe mobil sau tabletă.

Ușor de înțeles

Ai toate informațiile la îndemână, structurate pentru a fi ușor de înțeles.

Salvează timp

Lucrul cu noi îți salvează numeroase ore de cercetare

Date stocate în siguranță

Folosim stocare avansată în cloud pe servere din Uniunea Europeană .

Vezi declarația înainte să o cumperi

Poți vedea rezultatul final înainte să îl cumperi, validat cu tool-urile ANAF!

Fără bătăi de cap

Fiscalitatea e complicată? Nu și dacă folosești platforma noastră.

Până când pot depune declarația?

Declarația unică pentru sumele relizate în anul 2022, 2024 și cele estimate pentru 2024 se depune până la data de 25 mai 2024.

Mai ai:

Zile
Ore
Min.
Sec.

până la depunerea declarației în anul 2024.

Completează declarația acum și depune-o când dorești!

Înregistrează-te gratuit în platforma noastră de unde îți poți completa automat, simplu și rapid datele pentru obținerea documentului!

Cât costă?

Utilizatorii vor plăti un pachet de bază, însoțit de diverse opțiuni, așa cum sunt prezentate mai jos. Pachetul și opțiunile achiziționate sunt valabile până la data de 31 decembrie a anului în care au fost achiziționate și vor permite să se genereze/actualizeze Declarația direct aici, în portal, în toate situațiile care pot apărea (declarație inițială, rectificativă, declarație inițială pentru un tip de venit deja achiziționat, etc.).

Costurile pachetului de bază și al opțiunilor, pentru anul 2024, sunt descrise în tabelul de mai jos.

Very early bird
1 ianuarie 2024 – 15 aprilie 2024
Conectare
ACTUAL
Early bird
16 aprilie 2024 – 30 aprilie 2024
Conectare
Normal
Preț anual: 199 lei
După 1 mai al fiecărui an
Număr de venituri incluse (ex: acțiuni, dividende, chirii etc.): 1
CNP-uri incluse: 1
Locații chirii incluse: 1
Cost/locație suplimentară (chirii): 50 lei
Cost/tip de venituri suplimentare: 50 lei
Conectare
Very special
Preț anual: 199 lei 149 lei (-25%)
1 ianuarie 2024 – 31 ianuarie 2024
Număr de venituri incluse (ex: acțiuni, dividende, chirii etc.): nelimitat
CNP-uri incluse: 1
Locații chirii incluse: 1
Cost/locație suplimentară (chirii): 50 lei
Cost/tip de venituri suplimentare: 50 lei 20 lei
Conectare
ACTUAL
Very early bird
Preț anual: 199 lei 149 lei (-25%)
1 februarie 2024 – 31 martie 2024
Număr de venituri incluse (ex: acțiuni, dividende, chirii etc.): 1
CNP-uri incluse: 1
Locații chirii incluse: 1
Cost/locație suplimentară (chirii): 50 lei
Cost/tip de venituri suplimentare: 50 lei 30 lei
Conectare
Early bird
Preț anual: 199 lei 169 lei (-15%)
1 aprilie 2024 – 31 aprilie 2024
Număr de venituri incluse (ex: acțiuni, dividende, chirii etc.): 1
CNP-uri incluse: 1
Locații chirii incluse: 1
Cost/locație suplimentară (chirii): 50 lei
Cost/tip de venituri suplimentare: 50 lei 40 lei
Conectare
Normal
Preț anual: 199 lei
După 1 mai al fiecărui an
Număr de venituri incluse (ex: acțiuni, dividende, chirii etc.): 1
CNP-uri incluse: 1
Locații chirii incluse: 1
Cost/locație suplimentară (chirii): 50 lei
Cost/tip de venituri suplimentare: 50 lei
Conectare

Gratuit

pentru persoanele fără venituri (doar pentru asigurarea de sănătate C.A.S.S.)

Preț anual

199 149 lei (-25%)
199 169 lei (-15%)
199 lei

Valabilitate

1 ianuarie 2024 –
15 aprilie 2024

16 aprilie 2024 –
30 aprilie 2024

după 1 mai al
fiecărui an

Număr de venituri incluse

(dividende, chirii – 1 locație, actiuni, crypto, etc.)
1
1
1

CNP-uri incluse

1
1
1

Locații chirii incluse

1
1
1

Cost/locație suplimentară(Chirii)

50 lei
50 lei
50 lei

Cost/tip de venituri suplimentare

50 30 lei
50 40 lei
50 lei
 

Very Early Bird

Early Bird

Normal

* Utilizatorii plătitori din 2022 beneficiază de un preț special în cadrul campaniei Pre-Sale 2023

Modulul de calcul crypto a fost lansat în 9 mai 2022. Ținând cont că ANAF a început să pună presiune pe cei care au realizat venituri din tranzacționarea de cryptomonede, am decis să păstrăm prețurile reduse încă o perioadă și după trecerea termenului de depunere, pentru cei care decid cu întârziere să facă aceste calcule.

icon_securitate_LibraPay_600x60px

NOU

Pachet BearMarket

Dacă în urma calculului rezultă pierdere sau un profit de sub 150 euro, îți punem la dispoziție raportul (pentru a-l păstra în arhivă) la prețul de 139 de lei.

Dacă în exchange-urile sincronizate se află și TOKERO, vei beneficia automat de acest preț pentru un profit dublu, de până la 300 euro.

Pachet 3 5 monede-exchange sincronizate – Preț întreg: 145 lei 195 lei (-26%)

Pachet 6 10 monede-exchange sincronizate – Preț întreg: 195 lei 265 lei (-27%)

Pachet 15 20 monede-exchange sincronizate –  Preț întreg: 345 lei 495 lei (-31%)

Pachet 30 35 monede-exchange sincronizate –  Preț întreg: 485 lei 745 lei (-35%)

La cererea utilizatorilor experimentați, am introdus două pachete și mai consistente:

 

Pachet 70 monede-exchange sincronizate –  Preț întreg: 785 lei 1190 lei (-34%)

Pachet 110 monede-exchange sincronizate –  Preț întreg: 985 lei 1490 lei (-34%)

Pachet Peste 110 monede-exchange sincronizate: Contactează-ne

 

Prețurile se calculează astfel:

– ai BTC în 4 exhange-uri? Înseamnă 4 importuri
– ai câte 3 monede în 2 exchange-uri? Înseamnă 6 importuri
– ai 2 monede în exchange A si 6 monede în exchange B?

Înseamnă 8 importuri, indiferent că monedele din exchange-ul A se găsesc și în exchange-ul B

(indiferent de moneda fișierului sau platformă, din cele suportate de aplicație; toate sumele includ T.V.A. în procent de 19%)

Ce alte detalii mai trebuie să știi despre declarația unică pentru veniturile din transferul de criptomonede

Cum se stabilește impozitul pentru tranzactionarea de criptomonede? Este responsabilitatea ta să îți calculezi veniturile din toate monedele și din toate platformele.

Nu uita că lucrăm la un sistem de sincronizare prin API și import al fișierelor pe care le primești de la platformele cu care lucrezi, sistem care va calcula în locul tău (Fă-ți cont pentru a primi noutăți despre periodele de pre-sale!) 

Latest Crypto Fear & Greed Index

Înregistrează-te în portalul nostru de unde poți obține simplu și rapid declarația pentru venituri din transferul de criptomonede!

Sunt interesat de veniturile din:

Întrebări frecvente

  • Declarația unică trebuie depusă de toate persoanele fizice române care obțin venituri pentru care au obligația declarării impozitului pe venit și verificarea încadrării în obligativitatea plății CASS (Contribuția de Asigurări sociale de sănătate) și CAS (pensie).

Ai nevoie de ajutor?

0732.491.211

email-alb

Completează Declarația Unică cu veniturile din tranzacționarea de Criptomonede!

Înregistrează-te în portalul nostru online unde poți completa simplu și rapid Declarația unică pentru venituri obținute din criptomonede, de la fiecare portal cu care lucrezi!


Poți sincroniza prin API sau poți importa fișierele .csv cu tranzacțiile tale în pachete de import de 5, 10, 20, 35 sau peste 35 fișiere.

Ai obținut în 2023 venituri din criptomonede de mai multe tipuri și prin mai multe portaluri?

Nu știi să calculezi profitul obținut ca să îl poți declara prin Declarația Unică până pe 25 mai 2024?

Nu ai depus încă Declarația unică la ANAF și ți se pare complicată structura ei?

Persoanele fizice care obţin câştiguri din bitcoin şi alte monede digitale trebuie să plătească impozit 10% din diferenţa pozitivă dintre preţul de vânzare şi preţul de achiziţie, inclusiv costurile directe aferente tranzacţiei. O particularitate a legislaţiei fiscale arată că anumite câştiguri din bitcoin şi alte criptomonede nu sunt impozitate (platforma noastră ține cont de toate detaliile legale).

Constribuția de Asigurări Sociale de Sănătate (C.A.S.S.): Dacă suma veniturilor din transferul de monedă virtuală din anul 2023 depășește 18.000, 36.000 su 72.000 lei, aplicația va calcula CASS în suma de 1.800, 3.600 sau 7.200 lei.
Constribuția de Asigurări Sociale (C.A.S. – Pensie): Veniturile din transferul de moneda virtuală nu generează obligația plății C.A.S.

Câştigul sub nivelul de 200 lei per tranzacţie nu se impozitează, cu condiţia ca totalul câştigurilor într-un an fiscal să nu depăşească suma de 600 de lei. Ești dator cu impozit dacă ai cumpărat criptomonede în anii trecuți? Datorezi impozit pentru vânzarea de criptomonede efectuată în anul anterior, chiar dacă ai cumparat criptomonedele în anii anteriori.

UTILIZAREA CARDURILOR DE PLĂȚI EMISE DE EXCHANGE-URI (BINANCE, CRYPTO.COM, ETC.) PRIN INTERMEDIUL VISA SAU MASTERCARD

Utilizarea unui card emis de un exchange împreună cu VISA sau Mastercard în vederea efectuării unei plăți la un comerciant care nu acceptă decât fiat presupune, în fapt, două operațiuni:

  1. În funcție de setările realizate în cadrul Exchange-ului, acesta va vinde, la cursul SPOT al monedei respective din momentul inițierii plății, atâta criptomonedă cât să acopere nevoia de fiat, și
  2. Va plati comerciantului suma în fiat (dacă moneda primită la schimb și cea așteptată de comerciant nu sunt similare, mai apare o operațiune de schimb similară cu cele realizate de bănci în cazul unei plăți cu cardul în altă moneda.

Ce este important este să observăm că operațiunea de la punctul 1, vânzarea unei criptomonede, este o operațiune care generează obligația de luare în calcul operațiunii în vederea stabilirii obligației de plată a veniturilor obținute prin tranzacțiile cu criptomonede și declararea lor prin Declarația unică a anului următor.

Asa cum s-a putut observa în ultima perioadă, există o serie de acțiuni ale exchange-urilor de a se asigura că își cunosc bine clienții (așa-numitul KYC – Know Your Customer). Acest lucru se întamplă în mod cert din cauza presiunii autorităților ca exchange-urile să adere cât se poate de mult la legislația împotriva spălării banilor și a faudei. Astfel, este de presupus ca organisme de cooperare internațională au/vor avea acces la datele oferite de exchange-uri despre tranzacții și beneficiari iar România este cu siguranță parte a acestora.

Cum declari câștigul și când trebuie să plătești impozitul?

Câștigul din criptomonede trebuie declarat prin intermediul declarației unice. Până la dată de 25 mai 2024 ai obligația să declari câștigurile realizare din vânzarea de criptomonede în anul 2023 și să plătești impozitul aferent. 

Cum calculez profitul din tranzacții – prețul de cumpărare/ vânzare?

Păstrează dovadă transferului de bani sau a plății cu cardul către exchange. Păstrează dovada ordinelor de cumpărare și vânzare astfel cum acestea apar în exchange-ul cu care ai lucrat. Păstrează dovadă tuturor tranzacțiilor. Păstrează dovada vânzării criptomonedelor și a încasării banilor în contul tău bancar.

Recomandăm să ai întreaga evidență în cazul unui control al organelor fiscale. Poți să nu declari câștigurile din criptomonede? Autoritățile fiscale pot solicită informații privind tranzacțiile tale cu criptomonede la fel cum se pot obține informații despre sumele de bani care intră și ies din conturile tale bancare. Îți recomandăm să îți declari câștigurile și să plătești impozitul pentru a evita penalități, dobânzi ulterioare sau chiar și un dosar penal.

Avem deja dezvoltate sau în lucru module de import ale fișierelor de import pe care le primești de la cele mai populare platforme de tranzacționare sau, de curând, chiar conectări cu API cu cîteva exchange-uri (urmează și altele).

Astfel, putem face noi acest calcul pentru tine, ca să fii sigur că declari sumele corecte.

Vezi mai jos detalii despre conectarea API sau importul de fișiere.

Cum completezi declarația unica pentru acest tip de venit?

Urmează cei 4 pași de mai jos pentru a accesa portalul nostru și a obține declarațiile de care ai nevoie în timp util și fără alte complicații.

Atenție!
Nu te costă nimic să iți faci cont, să completezi tot ce e nevoie, să validezi formatul cu tool-ul oficial și să vezi declarația. Plătești numai dacă iți place și descarci declarația imediat.

Cum funcționează?

Dacă ești persoana care are obligația depunerii:

  • introduci datele tale de identificare, sumele corespunzătoare fiecărei platforme pe portalul nostru și vei putea descărca un fișier .PDF validat, gata de încărcat în SPV sau cu care poți merge la ghișeul ANAF;
  • dacă ai și alte tipuri de venituri pe care le ai de declarat (din chirii, dividende, tranzacții cu acțiuni, etc.), poți adăuga orice altă secțiune și le consolidăm noi în declarația finală;

Dacă vrei, vei putea reveni oricând pentru a modifica datele și să faci/rectifici declarația pe parcursul anului, pentru noi tipuri de venituri care generează obligația depunerii Declarației unice în termen de 30 zile de la data producerii evenimentului (de la semnarea contractului de chirie, de exemplu).

cum-declaram-veniturile-cu-declaratia-unica

Care sunt pașii de urmat?

Transferul de Criptomonede

1. Te înregistrezi gratuit în platforma noastră

Primul pas este să te înregistrezi în aplicația noastră. Datele introduse vor rămâne stocate în siguranță pe serverele noastre.

Transferul de Criptomonede

2. Completezi rapid datele

Alegi toate tipurile de venituri pe care le ai de declarat. Ai de ales venituri dinActivități independenteDividendeAcțiuniCriptomonedeChirii (cu management de contracte), Drepturi de proprietate intelectuală.

Platforma calculează obligațiile în timp real.

Transferul de Criptomonede

3. Vizualizezi Declarația validată, plătești numai dacă îți place.

Platforma validează datele introduse folosind un tool de la ANAF iar tu vei vedea declarația ta, completată în format .pdf. Dacă dorești să o descarci trebuie să plătești suma menționată în pasul ulterior. Plata se face în siguranță printr-un procesator de plăți integrat (Libra Pay).

Transferul de Criptomonede

4. Descarci declarația

Acum că ai obținut declarația simplu și rapid, o poți trimite către ANAF.

Care sunt beneficiile portalului pentru declarația unică?

Așa cum spune și motto-ul nostru, portalul nostru te ajută să generezi declarația unică pentru venituri din transferul de criptomonede simplu și rapid.

Practic

Platforma noastră este ușor de folosit de pe Desktop și chiar de pe mobil sau tabletă.

Ușor de înțeles

Ai toate informațiile la îndemână, structurate pentru a fi ușor de înțeles.

Salvează timp

Lucrul cu noi îți salvează numeroase ore de cercetare

Date stocate în siguranță

Folosim stocare avansată în cloud pe servere din Uniunea Europeană .

Vezi declarația înainte să o cumperi

Poți vedea rezultatul final înainte să îl cumperi, validat cu tool-urile ANAF!

Fără bătăi de cap

Fiscalitatea e complicată? Nu și dacă folosești platforma noastră.

Până când pot depune declarația?

Declarația unică pentru sumele relizate în anul 2022, 2024 și cele estimate pentru 2024 se depune până la data de 25 mai 2024.

Mai ai:

Zile
Ore
Min.
Sec.

până la depunerea declarației în anul 2024.

Completează declarația acum și depune-o când dorești!

Înregistrează-te gratuit în platforma noastră de unde îți poți completa automat, simplu și rapid datele pentru obținerea documentului!

Cât costă?

Utilizatorii vor plăti un pachet de bază, însoțit de diverse opțiuni, așa cum sunt prezentate mai jos. Pachetul și opțiunile achiziționate sunt valabile până la data de 31 decembrie a anului în care au fost achiziționate și vor permite să se genereze/actualizeze Declarația direct aici, în portal, în toate situațiile care pot apărea (declarație inițială, rectificativă, declarație inițială pentru un tip de venit deja achiziționat, etc.).

Costurile pachetului de bază și al opțiunilor, pentru anul 2024, sunt descrise în tabelul de mai jos.

Very early bird
1 ianuarie 2024 – 15 aprilie 2024
Conectare
ACTUAL
Early bird
16 aprilie 2024 – 30 aprilie 2024
Conectare
Normal
Preț anual: 199 lei
După 1 mai al fiecărui an
Număr de venituri incluse (ex: acțiuni, dividende, chirii etc.): 1
CNP-uri incluse: 1
Locații chirii incluse: 1
Cost/locație suplimentară (chirii): 50 lei
Cost/tip de venituri suplimentare: 50 lei
Conectare
Very special
Preț anual: 199 lei 149 lei (-25%)
1 ianuarie 2024 – 31 ianuarie 2024
Număr de venituri incluse (ex: acțiuni, dividende, chirii etc.): nelimitat
CNP-uri incluse: 1
Locații chirii incluse: 1
Cost/locație suplimentară (chirii): 50 lei
Cost/tip de venituri suplimentare: 50 lei 20 lei
Conectare
ACTUAL
Very early bird
Preț anual: 199 lei 149 lei (-25%)
1 februarie 2024 – 31 martie 2024
Număr de venituri incluse (ex: acțiuni, dividende, chirii etc.): 1
CNP-uri incluse: 1
Locații chirii incluse: 1
Cost/locație suplimentară (chirii): 50 lei
Cost/tip de venituri suplimentare: 50 lei 30 lei
Conectare
Early bird
Preț anual: 199 lei 169 lei (-15%)
1 aprilie 2024 – 31 aprilie 2024
Număr de venituri incluse (ex: acțiuni, dividende, chirii etc.): 1
CNP-uri incluse: 1
Locații chirii incluse: 1
Cost/locație suplimentară (chirii): 50 lei
Cost/tip de venituri suplimentare: 50 lei 40 lei
Conectare
Normal
Preț anual: 199 lei
După 1 mai al fiecărui an
Număr de venituri incluse (ex: acțiuni, dividende, chirii etc.): 1
CNP-uri incluse: 1
Locații chirii incluse: 1
Cost/locație suplimentară (chirii): 50 lei
Cost/tip de venituri suplimentare: 50 lei
Conectare

Gratuit

pentru persoanele fără venituri (doar pentru asigurarea de sănătate C.A.S.S.)

Preț anual

199 149 lei (-25%)
199 169 lei (-15%)
199 lei

Valabilitate

1 ianuarie 2024 –
15 aprilie 2024

16 aprilie 2024 –
30 aprilie 2024

după 1 mai al
fiecărui an

Număr de venituri incluse

(dividende, chirii – 1 locație, actiuni, crypto, etc.)
1
1
1

CNP-uri incluse

1
1
1

Locații chirii incluse

1
1
1

Cost/locație suplimentară(Chirii)

50 lei
50 lei
50 lei

Cost/tip de venituri suplimentare

50 30 lei
50 40 lei
50 lei
 

Very Early Bird

Early Bird

Normal

* Utilizatorii plătitori din 2022 beneficiază de un preț special în cadrul campaniei Pre-Sale 2023

Modulul de calcul crypto a fost lansat în 9 mai 2022. Ținând cont că ANAF a început să pună presiune pe cei care au realizat venituri din tranzacționarea de cryptomonede, am decis să păstrăm prețurile reduse încă o perioadă și după trecerea termenului de depunere, pentru cei care decid cu întârziere să facă aceste calcule.

icon_securitate_LibraPay_600x60px

NOU

Pachet BearMarket

Dacă în urma calculului rezultă pierdere sau un profit de sub 150 euro, îți punem la dispoziție raportul (pentru a-l păstra în arhivă) la prețul de 139 de lei.

Dacă în exchange-urile sincronizate se află și TOKERO, vei beneficia automat de acest preț pentru un profit dublu, de până la 300 euro.

Pachet 3 5 monede-exchange sincronizate – Preț întreg: 145 lei 195 lei (-26%)

Pachet 6 10 monede-exchange sincronizate – Preț întreg: 195 lei 265 lei (-27%)

Pachet 15 20 monede-exchange sincronizate –  Preț întreg: 345 lei 495 lei (-31%)

Pachet 30 35 monede-exchange sincronizate –  Preț întreg: 485 lei 745 lei (-35%)

La cererea utilizatorilor experimentați, am introdus două pachete și mai consistente:

 

Pachet 70 monede-exchange sincronizate –  Preț întreg: 785 lei 1190 lei (-34%)

Pachet 110 monede-exchange sincronizate –  Preț întreg: 985 lei 1490 lei (-34%)

Pachet Peste 110 monede-exchange sincronizate: Contactează-ne

 

Prețurile se calculează astfel:

– ai BTC în 4 exhange-uri? Înseamnă 4 importuri
– ai câte 3 monede în 2 exchange-uri? Înseamnă 6 importuri
– ai 2 monede în exchange A si 6 monede în exchange B?

Înseamnă 8 importuri, indiferent că monedele din exchange-ul A se găsesc și în exchange-ul B

(indiferent de moneda fișierului sau platformă, din cele suportate de aplicație; toate sumele includ T.V.A. în procent de 19%)

Ce alte detalii mai trebuie să știi despre declarația unică pentru veniturile din transferul de criptomonede

Cum se stabilește impozitul pentru tranzactionarea de criptomonede? Este responsabilitatea ta să îți calculezi veniturile din toate monedele și din toate platformele.

Nu uita că lucrăm la un sistem de sincronizare prin API și import al fișierelor pe care le primești de la platformele cu care lucrezi, sistem care va calcula în locul tău (Fă-ți cont pentru a primi noutăți despre periodele de pre-sale!) 

Latest Crypto Fear & Greed Index

Înregistrează-te în portalul nostru de unde poți obține simplu și rapid declarația pentru venituri din transferul de criptomonede!

Sunt interesat de veniturile din:

Întrebări frecvente

  • Declarația unică trebuie depusă de toate persoanele fizice române care obțin venituri pentru care au obligația declarării impozitului pe venit și verificarea încadrării în obligativitatea plății CASS (Contribuția de Asigurări sociale de sănătate) și CAS (pensie).

Ai nevoie de ajutor?

0732.491.211

email-alb