fbpx Skip to content
afiliere-declaratia-unica

Afilierea agențiilor imobiliare cu DeclaratiaUnica.Ro

Reprezinți o agenție imobiliară?

Toți clienții cărora le închiriezi proprietățile vor avea nevoie să completeze declarația unică.

O pot face foarte repede la noi, cu efort minim, iar tu poți câștiga un comision de până la 25% din venitul nostru, inclusiv din alte servicii pe care clientul tău le plătește la noi (acoperim cele mai importante secțiuni din declarația unică).

Care sunt avantajele pentru agenția ta?

1. Dezvoltarea relațiilor agenție – client

Un serviciu ca al nostru oferă o soluție inovativă, convenabilă și ușoară pentru clienții agenției voastre, care își calculează astfel singuri taxele și completează documentele necesare.

Voi veți fi văzuți ca o sursă de recomandări de încredere și de înțelegere a nevoii clientului chiar și după ce închirierea în sine s-a finalizat.

Acest lucru duce la creșterea încrederii clienților și a dezvoltarea relațiilor cu aceștia;

2. Venit pasiv pentru agenția ta

Afilierea cu platforma noastră aduce agenției voastre un venit suplimentar, PASIV, sub forma unui comision.

În funcție de numărul de clienți care utilizează serviciul de calcul de taxe și de suma totală plătită de către aceștia, agenția va primi până la 25% din această sumă sub formă de comision. Acest venit suplimentar aduce valoare suplimentară pentru fiecare client, într-un mod pasiv;

3. Economisiți timp și efort

Deoarece vom include în platforma și serviciul completare a documentelor necesare unei închirieri, de la contract pana la procese verbale si modele de acte adiționale, nu va trebui să dedicați resurse importante pentru a face acest lucru în numele clienților voștri.

Astfel, puteți utiliza timpul și energia economisite pentru a vă concentra asupra altor activități importante, cum ar fi găsirea de noi clienți și dezvoltarea relației cu aceștia.

Devino partener Declarația Unică!

Completează formularul pentru a fi contactat.